Berichten van het Moederfront: Moederen in kaart

04-07-2008

Moederen in kaart

Dankzij Mapmyrun kan ik keurig in kaart brengen hoe ver en hard ik heb gelopen. In heldere, strakke lijnen sieren mijn routes Doetinchem en omgeving. Trots wijs ik de kinderen aan: 'Kijk, moet je zien hoe ver mama nou weer heeft gerend! Stoer hè?'
Gehoorzaam knikken ze en vragen: 'Mag ik nou weer weg mama?'

Maar toen ik gisteren in eenzaamheid mijn eigen prestaties zat te bewonderen kreeg ik een briljant idee: wat je als loper kunt, kun je als moeder natuurlijk ook! En dus heb ik een dagje moederen in kaart gebracht.

Hm.... dat ziet er toch heel anders uit...

4 opmerkingen:

 1. Anoniem12:47 p.m.

  Het beschrijft perfect hoe ik me dezer dagen als moeder voel...blij dat ik niet alleen ben:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1:08 p.m.

  whahaha niks hoor,
  bij mij zijn die cirkels groter lol

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem2:11 p.m.

  En dat is dan alleen nog maar de keuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem12:04 a.m.

  Wel es geprobeerd met 5 joelende kinderen te stofzuigen?
  (Nicole waarschijnlijk wél!)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!