Bedpartners

23-10-2008 -
Nu de dagen korten, en de nachten lengen slaap ik graag onder een extra deken. Zo niet Floris, die er dan ook niet voor schroomt mijn zorgvuldig gedrapeerde deken woest weg te duwen, en op die manier mijn hele bedcompositie bederft.

Zo kon het gebeuren dat in mij een verlangen wakker werd naar twee éénpersoonsdekbedden. En in gedachten zocht ik al allemaal nieuwe, leuke dekbedhoezen uit. Er was maar één probleempje: Floris.

Zonder zich ook maar een seconde te bedenken schoot hij mijn lumineuze idee neer: 'Nee, dat wil ik niet.'
'Maar waarom dan niet,' zeurde ik, en stiekem maakte ik mij op voor een liefdesverklaring dat hij met mij onder één deken wenste te verblijven.
Floris richtte zich op in zijn volle één meter zeventig en verklaarde: 'Een eenpersoonsdekbed is veel te klein voor mij! En dan zeker steeds met mijn voeten buitenboord hangen.'

Tsja, wat kun je ook eigenlijk verwachten van een man die zich enkel met strandlakens wenst af te drogen, omdat gewone handdoeken te klein zijn voor zijn machtige torso.

Uiteindelijk had Floris het laatste woord: 'Als je het 's nachts zo koud hebt, dan kom je maar tegen mij aan liggen,' en ik zag hem tersluiks in zijn handen wrijven van genoegen.

4 opmerkingen

 1. Anoniem6:45 p.m.

  geef je hem toch een tweepersoons
  neem je er een eenpersoons bij whaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben ook 2x eenpersoons. Ideaal. Nooit meer een gevecht en altijd deken genoeg om je volledig in op te rollen. 140x220m. moet toch ook voor zijn 'machtige torso' wel genoeg zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem6:47 p.m.

  Floris heeft helemaal gelijk hoor..
  Ik heb trouwens ook zo,n 140 bij 2.20..heerlijk. Nooit meer dat irritante tocht gat. En ik kan me er lekker inrollen,gr.mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem10:33 p.m.

  Wiens wil is er wet in bed? Als ik 's morgens wakker word, ligt driekwart van het dekbed op zíjn kant. Wij hebben nog maar 1 set van 2 hoezen, maar vooral mijn man vindt het héérlijk! "Want je trekt altijd de dekens van me af!" (?!?)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.