Berichten van het Moederfront: Van mij

02-07-2009

Van mij

En Floris sprak en hij zei: 'Het heeft mij niet behaagt mijn verstofte bureau, met daarin telefoonboeken uit 1999, mijn NS-gidsen uit 2001, en overige mij onbekende paperassen vrij te maken voor jou. Ik heb je verzoek ontvangen en verworpen.

Liever heb ik dat mijn bureau werkeloos kostbare ruimte staat in te nemen dan dat ik het afsta aan jou; het is immers van Mij. Je motivatie dat ik overdag elders vertoef om de kost te verdienen en pas om zeven uur 's avonds thuis kom, vind ik niet valide. Het bureau is immers van Mij.

Dat ik het zelden tot nooit gebruik vind ik evenmin relevant, het bureau is immers van Mij. Je argument dat jij het goed kunt gebruiken voor jóuw werkzaamheden, vind ik een vlieger die nimmer de grond zal verlaten. Het bureau is immers van Mij.

Wel mag je een grote foto van mij op het betreffende bureau zetten en het in gebruik nemen als altaar.

Het is immers van Mij.

9 opmerkingen:

 1. kan ie niet in een schuurtje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahhahahahahha! Meedogeloos, die man van je ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die man van mij zit met z'n gitaren op de vliering. Dat lijkt goed geregeld, ik heb echter geen bureau... Maar, goed gesproken van je, je kan niet duidelijk genoeg zijn naar mannen toe...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem9:19 a.m.

  tja, ik ben ook dol op wat van MIJ is. Maar eh... manlief zijn rotzooi (hij is ook dol op bewaren), die wordt zo af en toe, op een dag waarop hij lang van huis is, in een donker hoekje op zolder gezet, wachtend op de dag dat het oud-vuil langs komt (of hij in de tussentijd is gaan piepen dat hij iets mist..)

  mammalien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als de kinderen lastig zijn: op z'n bureau ermee, ze zijn immers van HEM!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En, ga je nu met een stapel post-its het huis rond om duidelijk te maken wat van jou is?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha :) Gelukkig heb ik dat niet voor, want werkelijk àlles wat hier staat is van hèm (ik kwam met niks)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem8:15 p.m.

  misschien is ie over te halen met een broodje haring of draadjesvlees??


  femke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Of met van dattum, wellicht?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!