Berichten van het Moederfront: Yuck!

14-02-2010

Yuck!

Er is niets waaraan ik zo de schurft heb als hardloper, als aan honden en hun eigenaren. Vooral die eigenaren die hun hond aan zo'n uitrekbare lijn hebben, en die niet insnoeren als hun hond aanstalten maakt mijn been te berijden.

Maar het kan altijd nog erger, want vandaag passeerde ik zo'n hond die je in Ijsland wel sleeën ziet trekken. Terwijl de hond uit alle macht probeerde mijn kruis te besnuffelen merkte zijn eigenaar nonchalant op: 'Nee, dat mag niet. Het zou wel lekker zijn, maar het mag niet.'

Lekker dan.

Eerder verschenen op Ren mama, ren!

20 opmerkingen:

 1. Wat een gare reactie van de eigenaar zeg :S

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had de neiging gehad om die vent in z'n kruis te schoppen !
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mag dan zelf een hond hebben maar ik doe ook aan hardlopen. Ook ik erger me er dood aan, maar wat jij hier even vertelt gaat me toch echt wel te ver! Tsjonge jonge....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ja zeg, dit ga je niet menen! Wat een stom baasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou zeg, dat is al de tweede keer dat ik zo'n verhaal lees. Het wordt vast een plaag die snuffelende honden met vunzige baasjes (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 6. niet te geloven...heb zelf ook een hond, gelukkig klein tafelmodel maar ik wil niet dat hij anderen lastig valt.
  Maar als we het over de opmerkingen moeten hebben die ze zeggen als je hardloopt...volgens mij kan je een boek ervan vullen...diepe zucht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem8:38 p.m.

  Wat sneu voor die hond, zo'n 'baasje', gevalletje dierenmishandeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jak viespeuk.
  Mijn vriendin nam telkens als we samen gingen lopen een hondebakske mee, dat geeft een ultrasoon geluid als je erop duwt en dan zouden de honden niet dichterbij durven komen. En het hielp blijkbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem1:01 a.m.

  ik kan nu natuurlijk 100 ranzige dingen bedenken, maar ik weet dat ik die vent blauw zou aankijken en doorlopen.
  Lopen ja, want rennen kan ik (nog) niet. Poging 5 begint in 3 weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeemig, lekkere vent zeg! Daar valt je mond toch van open? Had je niet de neiging om je hardloopschoen "per ongeluk" in zijn kruis te planten??

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh bah!

  Misschien een loopband aanschaffen, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb een hond én ik hardloop...weet van beide kanten dus wat de irritaties zijn! ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem8:48 p.m.

  Rennen: yep
  Bang voor honden: yep
  Bang voor honden tijdens het rennen: Y.E.P.
  Wat jij hebt meegemaakt: oh my god? heb je hem geslagen?????

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Honden zijn ongemanierde schijtbeesten. En ze stinken. En ik snap echt nog steeds niet wat ze toch altijd in je kruis moeten. Ik ben ooit door een eigenaar van een pitbull vierkant uitgelachen toen die tegen mijn been opreed. Hondenbezitters zijn nog erger dan de beesten zelf. "Dat doet ie nóóit" terwijl die mijn broekspijp aanvalt en mij van de fiets sleurt. Of die vieze valse oude herder die mijn zus in de buik beet toen ze langs liep (bij school). Bazin deed net of ze het niet zag.
  Ik ga per definitie niet om met hondenbezitters. En ik kom bij grote honden niet met mijn kind. Ze zijn niet te vertrouwen. Ik kan het weten, ik ben met honden opgegroeid. Maar zelfs mijn ouders hebben het gelukkig opgegeven met die rotbeesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Moedertje Gans12:21 a.m.

  Hahahahahahaha, wat nou! Ik vind het wel humor!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!