Psychologie van de Trekpleister (Plaatje hersteld!)

05-10-2011 -
Woordeloze Woensdag

Oké, toch een paar woorden: niemand begreep mijn Woordeloze Woensdag, en ik liep al handenwringend door het huis terwijl ik de haren uit mijn hoofd trok, toen ik zag dat het plaatje was veranderd in een gigantisch uitroepteken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik kan alleen maar hopen dat dit de bevreemde comments opriep, en niet mijn briljante Woordeloze Woensdag!

Maar voor de zekerheid volgt hier de uitleg van mijn Woordeloze Woensdag: Ken je het spreekwoord 'Psychologie van de koude grond?' Bovenstaande titel is een woordspeling. De titel verwíjst naar dit spreekwoord.

De intentie is een ironische blik, op de als 'expert' geprofileerde Trekpleister-medewerker, die wordt neergezet als een psycholoog.


N.B. Ik sluit niet uit dat experts van de Trekpleister het plaatje gesaboteerd hebben!

4 opmerkingen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.