Bijna-Moederdag

02-05-2012 -
Advertorial


Het Bloemenburau roept de periode vóór Moederdag uit tot Bijna-Moederdag. Vanaf 1 mei kun je iemand uit je omgeving, die in verwachting is, opgeven voor een gratis Bijna-Moederdagboeket via mooiwatbloemendoen.nl. Bovendien maakt ze dan ook nog kans op kaartjes voor de Floriade.

Wat moet je doen?

Om gratis een boeket te scoren moet je vertellen wat bloemen met de bijna-moeder doen. Maken ze haar dag goed? Wordt ze er blij van? De origineelste inzending wordt beloond met schitterende roze of blauwe bloemen, afhankelijk van of het een jongen of meisje wordt.

Bloemenautomaat: zwanger?

Ook trekt er een bloemenautomaat door het land. Als je daar als zwangere voor gaat staan en langzaam ronddraait, wordt automatisch gedetecteerd of je in verwachting bent. En als de uitslag positief is, mag je kiezen voor roze of blauwe bloemen. Dat wordt dus vechten om voor die automaat te komen!

In onderstaand filmpje zie je de bloemenautomaat in actie, en diverse meennen ook een rondje draaien om een eventuele zwangerschap te bepalen.Uiteindelijk wil Bloemenbureau dat zoveel mogelijk mensen Bijna-Moederdag ervaren.

6 opmerkingen

 1. Ik geef eigenlijk nooit bloemen voor moederdag. Die neem ik wel af en toe mee. Meestal probeer ik iets leuks te bedenken, maar het wordt wel moeilijk. mijn moeder heeft alles al.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn moeder en schoonmoeder hebben ook alles al. Dus worden het met moederdag telkens weer bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hebben Nederlandse moeders het goed dat ze alles al hebben! Maar een bloemetje past er altijd nog wel bij vind ik. En het liefst alvast in een vaas gepresenteerd, zodat ik er geen werk meer mee heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken wel iemand die een bloemetje verdiend op bijna-moederdag maar ik denk ... dat de baby er dan net is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook fijn als ik een boeket niet meer helemaal zelf hoef te schikken ;) zeker als er bezoek is, vind ik het altijd teveel tijd kosten op dat moment. Ik heb dan ook bijna liever een plantje in een potje. Maar een bosje bloemen op z'n tijd vind ik echt de kamer opfleuren en leuk om te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bijna - moederdag. Slim bedacht. Van de commercie.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.