Berichten van het Moederfront: Schoolvakantie Alarm

06-07-2012

Schoolvakantie Alarm

Experts hebben vanochtend voor bijna heel Nederland een Zomervakantie Alarm afgegeven vanwege oprukkende schoolvakanties. Ook komt plaatselijk chaos voor vanwege het uitvallen van bestaande structuren. Het Zomervakantie Alarm werd even na 06.00 voor alle provincies afgegeven, en houdt tot zeker 1 september aan.

Een gebied met zomervakanties trekt sinds vorige week langzaam over Nederland. Dat zorgde gisteren al voor veel irritaties. Aanvankelijk had vooral het zuiden van het land er last van, maar nu lijkt het er op dat geen provincie gespaard blijft.

Damestijdschriften strooien al sinds de maand juni met overlevingstips, maar deze blijken niet afdoende. Diverse psychologenteams staan daarom standby om stressfacturen te behandelen. Wij spraken zo'n expert! Expert: 'In het verleden blijken met name veel vrouwen zo ontzettend te genieten van hun kinderen en de vakantie, dat ze een stressfactuur oplopen. Dan staan wij paraat!'

Ook de Korrelatie heeft extra mankracht ingezet.

Berichten van Het Moederfront in je mailbox? Voer je email adres in!


Delivered by FeedBurner

5 opmerkingen:

 1. Anoniem6:35 p.m.

  Succes!! Maarre ik blijf in ieder geval nog een weekje gevrijwaard van een stressfactuur, aangezien mijn zoon nog 1 weekje peuterzaal heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog 2 weken de jongste op school , en de middelste heeft nu een baantje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem9:41 p.m.

  De Korrelatie? Wat is mis met Korrelatie? Zeker ook zo iemand die spreekt ovef de Libelle en de Donald Duck en de Action. Brrr.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaja, bij de zuiderburen is ´ ie eerder gestart..fijne speeltuin biedt uitkomst voor gestreste ouders gelukkig..en daar wordt veel en dankbaar gebruik van gemaakt! Jij ook succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!