Berichten van het Moederfront: Het evangelie van Dr. Visser

29-12-2012

Het evangelie van Dr. Visser

Als ik schoenen koop voor de kinderen, dan laat ik één voetje meten om de maat te bepalen. Mocht de winkelhulp per ongeluk toch beide voeten meten, dan houd ik uiteraard de kleinste maat aan. Voor de meisjes kies ik graag schoenen met een hoge hak, en een hielstuk dat zich soepel laat indrukken, zoals bij nep Uggs.

De schoenzóól daarentegen moet juist heel hard zijn, en niet buigen. Bijvoorbeeld zoals bij zo'n vrolijke gele klomp! En als het even kan laat ik de kinderen de schoenen niet passen en staan we binnen vijf minuten weer buiten.

Maar het valt niet altijd mee om houten Uggs te vinden met een hoge hak.

Dus wat was ik blij toen ik langs de plaatselijke Scapino liep, met daarop een grote poster van Dr.Visser met tips waarop je moet letten bij de aanschaf van kinderschoenen. Want wat blijkt? Ik deed het helemaal verkeerd! Wat een geluk dat er experts zijn als Dr.Visser die moeders kunnen vertellen hoe het moet.

dr. visser

6 opmerkingen:

 1. Ingrid4:08 p.m.

  Zooooooo, daar had je me tuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mis een foto onderaan jouw evangelie met een ietwat ehmm bijzondere( manisch?? ;-) ) glimlach op je gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo grappig, van die 'dokters' die dan in een witte jas lopen. Net als die gekke dr Oz van Oprah met zijn mondkapje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht heel eventjes..... Maar bedankt hoor. Zal het meenemen volgende ronde ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ieder zijn ding...
  Ik laat mijn zoon gewoon mijn (sport)schoenen dragen. Scheelt weer geld ;-).
  En vanaf volgend jaar ga ik zijn schoenen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grinnik.
  Ik vind jou grappig.
  Maar dat zei ik al eens.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!