Berichten van het Moederfront: Nieuwjaarwinnen op het Achterhoekse platteland is het leukste dat er is

02-01-2013

Nieuwjaarwinnen op het Achterhoekse platteland is het leukste dat er is

Woordeloze Woensdag

nieuwjaar winnen

6 opmerkingen:

 1. We hebben hier een overbuurvrouw die komt ook uit de achterhoek. Het eerste jaar dar wij hier woonden werd onze zoon ook getrakteerd op een grote zak snoep.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ellen19796:24 p.m.

  Jaha, dat vindt dochter van 3 nu ook. We hadden het nog klein gehouden (we hebben niet echt buren gevraagd, en de buren die samen rond gaan met de kinderen, lopen een heel eind de wijk door) maar nu we dus bij sommige mensen nog niet langs zijn geweest krijgt ze het alsnog toegestopt... Ik geloof dat ze genoeg heeft tot aan de zomer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat overtreft zelfs het snoep hier in Spanje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jaaaaaaaa!! goeie herinneringen aan!! En dan ook bij buren aanbellen waar je normaalgesproken nooit contact mee had, je moeder boos dat je dat deed, hahaha. Tegelijk heb je dan je bewegingsmoment ook wel achter de rug want dat is niet bepaald een straal van 100 m waarbinnen de buurtjes in die Achterhoek-buurten wonen. En jij krijgt de mandarijntjes?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. … en de pinda's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. […] we op het platteland wonen, hebben de jongste twee een duidelijke invulling: zij gaan in de buurt nieuwjaar winnen. Dat betekent dat ze op bezoek gaan, en overal een grote snoepzak mee naar huis krijgen. Ik heb […]

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!