Berichten van het Moederfront: Van de regen in de drup?

14-12-2012

Van de regen in de drup?

Experts

2 opmerkingen:

 1. Bianca9:11 p.m.

  Kortom, doe wat je wil, want het is nooit goed! Je zoon moet vooral lekker zichzelf zijn, dat is het belangrijkste.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Experts....jij bent de enige die je kind al zijn/haar hele leven kent, nietwaar? De rest komt, blikt even in een dossier, trekt overhaaste conclusies en gaat weer, om plaats te maken voor de volgende in de rij.

  Toen mijn kinderen baby's waren -en twee jaar lang borstvoeding kregen, mèt natuurlijk andere kost- meierden sommigen -lang niet alle- op het consultatiebureau dat ze te weinig groeiden. En ik maar uitleggen dat mijn man uit een familie van kabouters kwam (mijn schoonmoeder komt nauwelijks tot onder mijn boezem) en dat het daar waarschijnlijk aan lag, maar dat was aan dovemansoren.
  Nu hebben we een garnaal -onze dochter- en een gespierde spijker -zoonlief- en kreeg ik tot mijn verbazing te horen (van de schoolarts) dat onze zoon wellicht iets te zwaar was. Huh? Hij heeft geen gram vet aan zijn lijf en zijn BMI is onder de maat, er mag wel eens wat bij, vind ik. Vandaag waren we te zwemmen en zijn rug (hij is 12) vormt een prachtige driehoek en hij is geproportioneerd gespierd, met bijbehorend wasbordje.
  Experts...goed dat ze er zijn, voor dingen waar je zelfs geen verstand van hebt, maar voor de rest blijft hun oordeel toch vaak twijfelachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!