Berichten van het Moederfront: Boekbespreking

01-02-2013

Boekbespreking

harry potter en de vuurbekerPiet (9) zit in groep 6 en moet dit jaar een boekbespreking doen. Anders dan zijn twee oudere broers is Piet daar druk mee bezig, en heeft een zorgvuldige planning gemaakt.

'Ik heb Harry Potter en de vuurbeker gekozen mama,' glunderde hij. 'Dat krijg ik echt nooit op tijd uit, dus ik kom dit jaar niet aan de beurt. Ik ben pas bij bladzijde 223, en er zijn er 668. En dan moet ik op school ook nog op de computer om het te schrijven, dus dat kan nooit.'

Wat maar weer eens bewijst dat een boekbespreking staat of valt bij een goede planning.
Valt, in dit geval.

4 opmerkingen:

  1. Hahaha! Ik vind jouw Piet héél slim.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De constatering dat 'ie dit jaar niet aan de beurt kan komen, vind ik dan wel weer clever. Goede planning!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat heeft mijn zoon nog nooit bedacht! Ik laat 'm dit maar niet lezen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!