Cursus om je achtbaan angst te overwinnen

31-03-2013 -
Nadat experts eerst hun oog lieten vallen op kinderen, met bijvoorbeeld cursussen om ze optimaal te leren vallen, hebben ze nu moeders ontdekt als groeimarkt.

Regelrecht uit de categorie 'Dat verzin je toch niet' zijn er nu experts die moeders een cursus aanbieden om hun angst voor de achtbaan te overwinnen. Persoonlijk lijkt me angst voor een achtbaan niet zo'n probleem: dan ga je er toch gewoon niet in? Maar blijkbaar is dat geen optie.

Geïnspireerd door de experts heb ik mij geroepen gevoeld om ook zo'n leuke cursus voor moeders te ontwikkelen: Overwin Je Angst Om Nee Te Zeggen Tegen Ouderparticipatie en dan als vervolgcursus Overwin Je Schuldgevoel Omdat Je Nee Zegt Tegen Ouderparticipatie. Een win-win plan, want door de eerste cursus creëer ik als het ware de behoefte aan de tweede cursus!

Elke cursus zal bestaan uit 10 bijeenkomsten ad 2.000 euro. Maar wanneer je je in één keer inschrijft voor beide cursussen krijg je gratis een leuke zelfgemaakte button van een jamdeksel!

Ik ben al in overleg met diverse verzekeringsmaatschappijen over de mogelijkheid de cursus vergoed te krijgen.

Schrijf je nu in, want vol is vol, en op is op!!!!

 

1 opmerking

  1. Of ontwerp een workshop 'zindelijk toiletgebruik' voor mannen. Je hebt er slechts één toilet voor nodig en een krat pils. Lok ze met gratis bier, maar beboet ze voor elke keer dat ze druppels achterlaten op bril, email of vloer, natte vingers op de spoelknop of hun zaakje al druppelend opbergen in de broek. Ook vergeten handen te wassen achteraf bestraf je financieel. Kassa!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.