Surprise, surprise!

22-06-2014 -
Naar goed gebruik worden ouders voor de Zomervakantie nog even over de kling gejaagd, zodat ze ook écht aan vakantie toe zijn. Want je wilt toch niet dat er nog ouders zijn die zeggen: 'Ach, ik had nog best een paar weken langer door gekund.'

Daarbij wordt geen enkel middel geschuwd.

Het regent nieuwsbrieven, sportdagen, schoonmaakavonden, studiedagen, lesuitval, afscheidtoernees, hulpochtenden en 10-minuten gesprekken.

Daardoor voelt mijn leven als een slechte aflevering van Henny Huismans Surprise Show. Ik wordt voortdurend verrast door kinderen die plotseling om 11.03 voor me staan, afspraken die ik was vergeten, en dingen waarvan ik me ineens herinner dat ik ze nog moet doen.

En telkens als ik roep: 'Oh ja, dat is waar ook!'dan hoor ik in mijn hoofd Henny Huisman vals kwelen:
'Surprise, surprise! Het onverwachte is de leukste prijs!!!'

Nou Henny, dat is het dus niet!

In zijn verdediging, hij lijkt dat zelf ook wel te beseffen.

3 opmerkingen

 1. Die drukke periode voor de vakantie aanbreekt kan ik nog heel goed herinneren. Op een gegeven moment was ik meer op de school van de kinderen bezig dan thuis. Het waren altijd dezelfde mensen die overal voor op draaiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, nostalgie! Gruwelijk programma. Maar toch leuk weer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hm ik mocht m toen al niet zo:-)
  En dat word in deze tijden idd niet echt beter. Ik vroeg me pas af waarom ik voor mijn oudste dochter zo weinig meegekregen had van de info avonden-bleek de manlief alle keren gegaan te zijn :-) dat zou me moeten ontspannen, maarrrrr nu ben ik bang dat ik iets heul belangrijks heb gemist...boehoee stressss

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.