Berichten van het Moederfront: Out damn spot!

02-06-2007

Out damn spot!

Ik heb mij op de vloer van de wc gestort, want maandag start een nieuwe cursus Samen Bevallen. Ik kom op plaatsen waar, om met Star Trek te spreken "No one has gone before". En terwijl ik mompel: "Out damn spot! Out!", boen ik als een moderne Lady Macbeth, met mijn Zeeman schuursponsje heftig heen en weer. En het moet gezegd: Lady MacBeth had vast geen Oxy Vanish, want succesvol verdwijnt de ene na de andere dubieuze vlek.

Als ze in Shakespeare's tijd Oxy Vanish hadden gehad was het vast heel anders afgelopen met Lady Macbeth.

Maar je moet het natuurlijk wel even laten intrekken.

1 opmerking:

  1. Anoniem1:20 p.m.

    "Met alle respect maar..." ik denk dat ik het geweldig zou kunnen vinden, van jou die cursus Samen Bevallen te krijgen (alleen woon ik vééls te ver shame)

    Kristel maanzaad.be

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!