Berichten van het Moederfront: Burp.

29-04-2008

Burp.

Na de eerste vakantiedag vond ik dat ik wel een melocakeje verdiend had. Dus ik pakte er één, en pakte er toen voor het gemak maar meteen drie. Anders moest ik zo vaak lopen. Zorgvuldig positioneerde ik ze op een klein schoteltje, beschilderd met tere theeroosjes want presentatie vind ik erg belangrijk, en legde ze op grijpafstand van de bank.

Maar toen ik ze op had besefte ik dat drie niet genoeg was. En dus pakte ik er nog drie. En toen ik die drie op had voelde ik me zo vadsig, dat het niet meer uitmaakte als ik de overige zes ook zou opeten.

Dus nu roeien die mollige melocakes zwaarmoedig door mijn maag terwijl ze luid galmen: 'Wahaaarheen leidt de weg die wij moeten gaan?'

Dat komt ervan als de kinderen vakantie hebben.

Ik vraag me af hoe Sonja Bakker dat doet.

5 opmerkingen:

 1. Anoniem12:17 p.m.

  Heb je er ook geen lekker tasje koffie bij gezet? Dan was het helemaal af:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem4:45 p.m.

  Sonja Bakker heeft toch geen kinderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem7:12 p.m.

  Sonja Bakker doet dat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem7:18 p.m.

  sonja bakker heeft 2 kinderen en die doet dat vast ook, daarna gewoon weer 2 weken van haar dieet van 800 kcal per dag en ze is weer op gewicht! ( en ondervoed)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem9:35 p.m.

  sonja bakker is lang niet zo leuk als jij, dat is wel een heel pak melocakejes waard.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!