Nieuws van de bank

01-12-2011 -
Deze post wordt gesponsord door SNS Betalen

Met een vader als accountant, zou je verwachten dat ik een natuurlijke aanleg heb voor cijfers, maar het tegendeel blijkt het geval. Toen ze 'aanleg voor cijferen' uitdeelden stond ik namelijk vooraan in de rij voor 'slechte ogen'. Zelfs mijn wiskundeleraar verzocht me vriendelijk doch dringend, wiskunde te laten vallen in een tijd waarin 'Kies Exact' het motto was.

Dat was niet aan dovemansoren geadviseerd, en opgelucht nam ik afscheid van de wereld van getallen. Tot ik er tijdens mijn studie psychologie opnieuw aan moest geloven, in de vorm van het vak Statistiek. Gelukkig ben ik als moeder bevrijd van de cijfers, en kom ik ze enkel nog tegen op de rapporten van mijn kinderen. En om de tere kinderziel te sparen zijn die vermomd als taal, en geformuleerd in termen als 'matig' en 'onvoldoende'.

Toch is er één gebied waarop ik niet om cijfers heen kan, en dat is het gebied van mijn financiën. En mocht ik dat vergeten, dan herinneren de traditionele feministes mij daar wel aan in hun roep om financiële onafhankelijkheid voor vrouwen.

Als het om geldzaken gaat voel ik mijn ogen meestal spontaan wegdraaien, maar als je je er een beetje in verdiept, is het warempel interessant. Dat ontdekte ik toen ik research deed voor deze advertorial voor een nieuw product van de SNS bank, SNS Betalen. Zat ik eerst nog plichtmatig onderzoek te doen, al snel begon mijn hart sneller te kloppen van opwinding: die informatie over SNS Betalen klonk warempel echt heel goed!

Vooral het gedeelte waarin je goedkoper uit bent kon mij erg bekoren! De SNS bank is, volgens de Consumentenbond, dan ook één van de goedkoopste banken van Nederland. En ook onderzoeksbureau Moneyview is lovend over SNS Betalen

De voordelen van SNS Betalen op een rijtje
  1. Je krijgt 1,25% rente over een positief saldo. (Dat doet geen enkele andere grote bank)
  2. Debetrente omlaag naar 11%
  3. Je tweede betaalpas is gratis
  4. Je krijgt een gratis online kasboek
  5. Je kunt automatisch geld laten overboeken van je spaarrekening, zodat je zo min mogelijk spaarrente misloopt
  6. Je kunt dezelfde pas gebruiken voor zowel je betaal- als spaarrekening

De overstap naar SNS Betalen is snel en pijnloos

Geen gedoe met eindeloze formulieren invullen, maar slechts 3 minuten kost het om de overstap naar SNS Betalen te maken. De rest doet het speciale SNS overstapteam.

Meer informatie

Wil jij de 71.000ste worden die de overstap maakt? Surf dan nu naar SNS Betalen!

Geen opmerkingen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.