Berichten van het Moederfront: Excuustruzen

15-06-2012

Excuustruzen

Voetbalwedstrijden vind ik ten hemelschreiend saai, maar de krantenkoppen over de nederlaag van het Nederlands voetbalelftal kunnen mij wél bekoren! Vooral deze kop in de Volkskrant: 'Oranje valt uiteen als te lang sudderend draadjesvlees.' Prachtig gewoon.

Ook de foto van Wesley Sneijder op het voetbalveld, toen hij maar weer eens zijn shirt had uitgetrokken vond ik leuk. Ergens ten noorden van Wesley's blindedarm prijkte prominent Yolanthe. Ik vraag me af hoe Yolanthe dat vindt, want je wilt toch liever niet op een product staan waar de geur van falen aan hangt. Ik stel me zo voor dat ze Wesley verzoekt voortaan zijn shirt alleen nog af te gooien als hij heeft gewónnen.

En wat te denken van de 'Mea Culpa trend'? Eerst maakte Wesley Sneijder op nationale televisie zijn excuses aan 'alles en iedereen'.
'Dat kan ik ook!' moet Gregory van der Wiel gedacht hebben, en bood snel óók openlijk zijn excuses aan voor het optreden van het Nederlands elftal in de wedstrijd tegen de Manschaft. Ik ben benieuwd wie er nog volgen.

De wedstrijden vind ik saai, maar van de soap daarná geniet ik met volle teugen.

9 opmerkingen:

 1. Ik ben altijd volledig van slag als ik iemand zie met zo'n type tatoeage. Hoe is het mogelijk dat je eraan begint.
  Ooit heel, héél lang geleden heeft een jongeman met zonnebrandcreme mijn naam op zijn borst geschreven en is toen de hele middag in de zon gaan liggen. Ik was onverbiddelijk. Ik maakte de verkering op staande voet uit.
  Oh, ga ik nu volledig voorbij aan de strekking van je bericht?
  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nooit maar dan ook nooit, zal ik de naam van mijn man of zelfs ook maar zijn beginletter als tattoo nemen. Je weet tenslotte nooit wat er gebeurt. Het hoofd van Yo, vindt ik niet mooi en niet slim bij/van Wesley: ws de perfecte combinatie om het dan dus wel te doen.
  Dat nationale excuus, daar kan ik niets mee. Ze moesten zich schamen als je ziet wat voor klauwen met geld ze verdienen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem7:06 p.m.

  Het is met het voetbal als met die tattoo - je hartslag wordt er niet sneller van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit stukje leuker dan het voetballen ;-)))!
  Gr,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou moet Yolanthe de rest van haar leven hetzelfde kapsel houden, net als de Koningin, want anders herkennen we haar niet meer op de tattoo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem9:42 a.m.

  W.s heeft Wesley dit bewust zo gedaan, als hij ooit aan zijn blindedarm geopereerd moet worden, gooit hij tegelijkertijd Yolanthe eruit:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voetballers verdienen.....
  Enkele mensen verdienen zoveel en krijgen zo weinig,
  maar enkelen krijgen zo veel en verdienen zo weinig.
  Ik geloof dat dit elftal bij de tweede zin hoort.
  En al die tattoo's, walgelijk. Gewoon misvorming van je lijf.
  Behalve bij brandwonden als permanente make-up.
  Hartelijke groet
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!